9. Michael Kleppe Jamtfall
   
Navn: Michael Kleppe Jamtfall
Født: 24.03.1987
Høyde: 183
Vekt: 75
Trøyenummer: 9
Posisjon: Spiss
Tidligere klubber: Astor, National
 
Biografi
Michael Jamtfall startet å spille fotball i National, før han gikk til Astor. Rosenborg hentet guttespilleren Jamtfall da han var 15 år. Han spilte godt på venstekanten for juniorlaget, og var hospitant på A-laget i 2005. Han fikk sin første kamp på A-laget mot Orkla i NM. I sitt siste år som junior, ble han norgesmester da Rosenborg Junior vant 4-0 over Lyn Junior i finalen, ett av målene signert nettopp Jamtfall.

Etter 2005-sesongen ble Jamtfall tatt opp som fast medlem av Rosenborgs A-lag. Det ble mye skader og benk for Jamtfall i starten, men utpå sommeren viste han glimt av det som bor i han. 23. september fikk han tre minutter i bortekampen mot IK Start, og takket for tilliten ved å være nest sist på ballen da Yssouf Kone scoret på overtid.

Ei uke senere møttes Rosenborg og Lillestrøm på Lerkendal. I Knut Tørums første kamp som sjef i Høgmos fravær fikk 19 år gamle Jamtfall nesten en halvtime på banen. Tre minutter etter at han entret banen, sendte Lars Hirschfeld av gårde et langt utspark. Jamtfall brukte sin enorme fart, rykket fra forsvaret, rundet keeperen og satte ballen i mål. Jamtfalls første Tippeliga-mål var scoret.

I 2007 fikk Jamtfall en korsbåndsskade i en andrelagskamp, og mistet store deler av sesongen. Også oppkjøringen til 2008 ble berørt av ungguttens skadeproblemer. Men Jamtfall var tålmodig i arbeidet med å komme seg tilbake, og fikk sitt comeback mot Valencia i UEFA-cupen. Jamtfall avsluttet året med å signere en ny ettårskontrakt med Rosenborg.

LES OGSÅ:
- Jamtfall signerte (22.12.08)

 

Få bilde av Michael Kleppe Jamtfall på mobilen din!
Send RBK9 til 2229 (ikke mellomrom mellom RBK og draktnr.)
Pris: kr. 15 pr. bilde.

[ « Tilbake til stallen ]